Nieuws

Deze interessante spelers uit de Eredivisie beschikken over een aflopend contract

Deze interessante spelers uit de Eredivisie beschikken over een aflopend contract

23 maart - 16:15

Het duurt nog even, maar ook komende zomer lijken er weer mooie transfers plaats te gaan vinden in de Eredivisie. Veel clubs zijn door aflopende contracten gedwongen spelers transfervrij te laten. Welke Eredivisie-spelers beschikken over een aflopend contract? VoetbalNieuws zet een paar interessante namen voor je op een rij!

Gijs Smal en Joshua Brenet - FC Twente

De verdedigers vertrekken komende zomer transfervrij bij FC Twente, zo maakte de club eind maart bekend. Voor de 26-jarige Smal lijkt er een overstap naar Feyenoord te gaan volgen. De linksachter zou zelfs al rond zijn met de Rotterdammers, is wat Smal zelf direct ontkende. Daarnaast aast ook de dertigjarige Brenet op een nieuwe uitdaging en vertrekt na 2,5 jaar uit Enschede.

Dani de Wit en Mathew Ryan - AZ

Na vijf jaar lijkt er een einde te gaan komen aan het avontuur van Dani de Wit bij AZ. De 26-jarige middenvelder is klaar voor een nieuwe uitdaging en wordt daarin door zijn club gegund. Afgelopen winter leek De Wit al naar Lecce te gaan vertrekken, maar een eerder vertrek uit Alkmaar werd tegengehouden. Voor teamgenoot Ryan is het nog maar de vraag wat AZ gaat doen. Zelf zou de 31-jarige wel wat zien in een langer verblijf maar AZ, maar beschikt nog altijd over een aflopend contract.

Alireza Jahanbakhsh - Feyenoord

Ook voor Jahanbakhsh is zijn toekomst nog onduidelijk. De dertigjarige aanvaller moet het bij Feyenoord doen met een reserverol en beschikt over een aflopend contract. Met zijn klasse kan hij nog zo terecht in de subtop van de Eredivisie, maar ook een nieuw avontuur in het buitenland zou zomaar als een interessante optie voor hem kunnen gelden.

André Ramalho - PSV

PSV maakte al bekend het aflopende contract van Ramalho vooralsnog niet te gaan verlengen. De 32-jarige verdediger lijkt het versterkte niveau in Eindhoven niet meer aan te kunnen en kan daardoor vertrekken. Toch lijkt de deur voor de Braziliaan nog altijd op een kleine kier te staan. De tijd zal leren waar Ramalho volgend seizoen speelt.

Vasilis Barkas - FC Utrecht

Vorig seizoen vertrok Barkas al eens transfervrij bij FC Utrecht, maar werd afgelopen zomer weer transfervrij teruggehaald naar De Galgenwaard. De 29-jarige doelman tekende een contract voor één jaar, waardoor hij komende zomer weer kan vertrekken uit Utrecht. Barkas liet zich onder Ron Jans weer gelden als een keeper van formaat.

Etienne Vaessen - RKC

Komende zomer lijkt RKC afscheid te moeten gaan nemen van Vaessen. De 28-jarige doelman zou naar verluidt kunnen genieten van diverse belangstelling, waaronder van PSV. 

Overige spelers met een aflopend contract

Thom Haye - sc Heerenveen
Othmane Boussaid - FC Utrecht
Shurandy Sambo - PSV
Mats Seuntjens - RKC
Deroy Duarte - Fortuna Sittard
Ar'jany Martha - Ajax
Stijn van Gassel - Excelsior

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!