Transfernieuws

'Domper voor Wieffer: FC Barcelona heeft geen prioriteit voor Feyenoorder'

'Domper voor Wieffer: FC Barcelona heeft geen prioriteit voor Feyenoorder'

19 maart - 08:40 Laatste update: 08:39

De interesse van FC Barcelona in Mats Wieffer zou niet zo groot zijn als gedacht, zo weet de Spaanse transferexpert Matteo Moretto te melden. Recent leek de interesse van Barça in de middenvelder van Feyenoord nog een nieuw leven zijn in te geblazen.

Zo zou technisch directeur Deco aan oud-trainer Giovanni van Bronckhorst hebben geraadpleegd over Wieffer. De Oranje-international staat er goed op en kan genieten van interesse van niet alleen FC Barcelona, maar ook van Atlético Madrid. Een transfer naar Barça lijkt echter niet voor de hand te liggen. Volgens Moretto ligt de voorkeur van de Catalanen bij Amadou Onana van Everton. Mocht het met Onana niet lukken, dan kan Wieffer gelden als tweede optie.

Feyenoord lijkt komende zomer flink te kunnen cashen op Wieffer. In de zomer van 2022 telde de Rotterdammers nog slechts 575 duizend euro naar voor de middenvelder die overkwam van Excelsior. Wieffer maakte een stormachtige ontwikkeling door en spelde zich in raptempo in het basiselftal van Feyenoord. Inmiddels staat de teller van de Oranje-international op 75 optredens, waarin hij goed is voor elf assists en negen doelpunten. De marktwaarde van Wieffer wordt geschat op 27 miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!