Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot werkt langzaam naar bekerfinale

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot werkt langzaam naar bekerfinale

17 maart - 07:30 Laatste update: 07:17

Feyenoord begint zondagmiddag naar alle waarschijnlijkheid zonder wisselingen aan de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. De Rotterdammers werken langzaam maar zeker toe naar de bekerfinale, die eind april op het programma staat. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling met je door.

Feyenoord staat momenteel op de tweede plaats in de Eredivisie, met een achterstand van tien punten op koploper PSV. In de competitie lijkt er nauwelijks iets meer te winnen voor de regerend landskampioen, behalve het feit dat het als nummer twee een rechtstreeks ticket voor de groepsfase van de Champions League wil veiligstellen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen SC Heerenveen

Vorige week won de formatie van trainer Arne Slot zonder al te veel moeite in eigen huis van Heracles Almelo: 3-0. De elf die toen begonnen, lijken ook in het Abe Lenstra Stadion aan de aftrap te verschijnen. Door de blessure van Calvin Stengs staat Ramiz Zerrouki daardoor weer op het middenveld. Verder wisselt Slot op de aanvallende flanken nogal veel. Yankuba Minteh en Luka Ivanusec lijken echter de voorkeur te krijgen boven Igor Paixão.

Bij Heerenveen heerst de laatste week nogal wat onrust. Zo werd bekend dat de Friezen na het huidige seizoen afscheid nemen van trainer Kees van Wonderen. Er zijn al gesprekken gevoerd met Maurice Steijn als zijn mogelijke opvolger. Heerenveen staat momenteel negende en is een serieuze kandidaat om de play-offs voor Europees voetbal in te gaan.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

SC Heerenveen – Feyenoord begint zondagmiddag om 14.30 uur. VoetbalNieuws.nl zal vanaf dat tijdstip live verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.