Julian Ryerson mist mogelijk het Champions League-duel met PSV

'Opnieuw last-minute problemen voor Dortmund: verdediger gaat PSV toch niet halen'

13 maart om 11:36
Laatste update: 13 maart om 11:38

Julian Ryerson gaat de Champions League-return met PSV mogelijk niet halen, zo meldt Sky Deutschland. Het betekent dat Borussia Dortmund-coach Edin Terzic net als voorafgaand aan het heenduel met de Eindhovenaren moet puzzelen in de defensie.

Volgens het Duitse medium miste Ryerson, die afgelopen weekend nog negentig minuten speelde in de Bundesliga, de afsluitende training. De Noor heeft naar verluidt last van een huidontsteking en dat zou wel eens roet in het eten kunnen gooien voor het duel met PSV.

Het is de tweede keer dat Terzic aan zijn defensie moet sleutelen voorafgaand aan een wedstrijd met PSV. Zo miste Niklas Süle het heenduel en haakte ook doelman Gregor Kobel vlak voor de aftrap af. Indien Ryerson er niet bij is, vervangt Marius Wolf hem vermoedelijk.

Ook Mats Hummels lijkt weer aan de aftrap te verschijnen. De 35-jarige Duitse routinier speelt amper in de Bundesliga, maar in de Champions League wel. In Eindhoven versierde Hummels nog de strafschop waaruit Luuk de Jong voor de gelijkmaker zorgde.