Reactie

Feyenoord-target Rodríguez laat zich horen: 'Had graag een deal rond zien komen'

Feyenoord-target Rodríguez laat zich horen: 'Had graag een deal rond zien komen'

13 maart - 10:48 Laatste update: 10:56

Feyenoord-target Luciano Rodríguez had graag gezien dat een deal van de grond was gekomen, zo vertelt hij in gesprek DSports Radio Argentina. De Uruguayaan wil echter niet zeggen om welke deal het precies gaat, maar noemt de clubnaam van de Rotterdammers wel.

Van Rodríguez is bekend dat Feyenoord hem afgelopen winter graag in had willen lijven. De Rotterdammers bleken net niet slagvaardig genoeg om de Zuid-Amerikaanse buitenspeler los te weken bij Liverpool Montevideo. Dat had zo zijn logistieke redenen, maar ook het eisenpakket van de speler zelf was met twintig procent in eigen zak gortig, zo liet hij onlangs zelf nog doorschemeren.

Naast Feyenoord wordt ook River Plate aan Rodríguez gelinkt. "Ik zou graag een deal rond hebben zien komen", aldus de spits annex buitenspeler. "Ik verkeerde in een lastige situatie. Ik was druk bezig in Venezuela met de kwalificaties voor de Olympische Spelen, terwijl ze er vanuit het buitenland (Argentinië en Nederland, red.) alles aan deden om mij te overtuigen. Ja, ik heb buiten Feyenoord ook gesproken met River Plate. Maar door omstandigheden kon een transfer niet van de grond komen."

"Er was ook een concrete mogelijkheid om in Nederland voor Feyenoord te spelen, maar de realiteit is dat ik River heel leuk vind, ook al zou spelen in Europa een mooie stap in mijn carrière zijn", vervolgt Rodríguez, die in het midden laat waar zijn voorkeur naar uitgaat. "Beide opties waren belangrijk, ik had beide transfers graag rond zien komen. Eén van de twee", besluit hij.

Feyenoord heeft de hoop op Rodríguez nog altijd niet opgegeven, zo onthulde 1908.nl onlangs. De Stadionclub zag Charlotte FC, een andere Rodríguez-gegadigde, in ieder geval achter het net vissen voor hem. De Uruguayaan bedankte voor de Amerikaanse competitie in het algemeen.