Nieuws

Zo gaat het nu met Valencia-verdediger Mouctar Diakhaby na zijn horrorblessure

Zo gaat het nu met Valencia-verdediger Mouctar Diakhaby na zijn horrorblessure

8 maart - 12:18

Valencia-verdediger Mouctar Diakhaby is succesvol geopereerd aan zijn knie. De Guineese mandekker liep afgelopen zaterdag een vreselijke blessure op in het competitieduel met Real Madrid.

Hoe gaat het met de blessure van Diakhaby?

Diakhaby werd in de slotfase van het thuisduel met de Madrilenen per brancard van het veld gedragen. Vlak daarvoor kwam hij akelig in botsing met Aurélien Tchouaméni, waardoor zijn hele been dubbelklapte. Sommigen vreesden dat Diakhaby wellicht nooit meer zou kunnen voetballen, maar dat lijkt enigszins mee te vallen. Spaanse media melden namelijk dat zijn knie er stukken beter uit ziet dan werd verwacht.

Diakhaby liet zelf ook van zich horen. 'Godzijdank is de operatie goed verlopen', schreef hij op Instagram. 'De blessure is zeer ernstig en de revalidatie zal waarschijnlijk heel lang duren. Maar ik besef dat ik nog steeds bevoorrecht ben, want er zijn altijd ergere dingen in het leven.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!