Dit is hoe lang Diakhaby buiten de lijnen staat

Dit is hoe lang Diakhaby buiten de lijnen staat na zijn horrorblessure tegen Real

3 maart om 21:13
Laatste update: 3 maart om 22:36

Mouctar Diakhaby liep begin maart een horrorblessure op in het duel met Real Madrid en zal lang moeten revalideren. Volgens Valencia heeft de Fransman zijn knie ontwricht. Hoe lang is Diakhaby uit de roulatie? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Hoe lang is Diakhaby geblesseerd na zijn horrorblessure?

Real Madrid speelde op 2 maart gelijk tegen Valencia, maar in de slotfase ging de meeste aandacht uit naar de blessure van Diakhaby. De speler stak zijn been uit en kon geen kant meer op toen Aurelien Tchouameni met zijn volle gewicht op de knie van Diakhaby klapte. De speler schreeuwde het uit van de pijn en de reacties van de spelers zei alles: zowel Valencia- als Real-spelers stonden met tranen in de ogen en de handen in het haar.

Valencia heeft inmiddels bevestigd dat de speler zijn knie heeft ontwricht en het Madrileense MARCA weet zelfs te melden dat Diakhaby tot een jaar lang moet revalideren. Diakhaby speelt al sinds 2018 bij Valencia en loopt in 2027 uit zijn contract. Het lijkt er sterk op dat de speler dit jaar niet meer in actie gaat komen.