Nieuws

Dit is waar en hoe laat je Go Ahead Eagles - PSV in de Eredivisie kunt kijken

Dit is waar en hoe laat je Go Ahead Eagles - PSV in de Eredivisie kunt kijken

8 maart - 11:29 Laatste update: 11:29

PSV vervolgt vrijdagavond de jacht op de landstitel. Daarvoor reizen de Eindhovenaren af naar Deventer voor het uitduel tegen Go Ahead Eagles. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

PSV is hard op weg naar het landskampioenschap. Afgelopen weekend speelden de nog altijd ongeslagen Eindhovenaren in eigen huis gelijk tegen nummer twee Feyenoord, waardoor het verschil op de ranglijst tien punten bleef. De volgende horde is een bezoek aan het goed draaiende Go Ahead Eagles. De Deventenaren staan op een keurige zesde plaats en hebben een achterstand van slechts twee punten op nummer vijf Ajax. De thuisploeg zal er alles aan doen om te stunten tegen de koploper en zo de Amsterdammers in het vizier te houden.

Waar en hoe laat kijk je Go Ahead Eagles - PSV?

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV staat op vrijdag 8 maart om 20.00 uur op de planning. Het duel is live te zien op ESPN 2. Daarnaast zal VoetbalNieuws.nl live verslag doen van de ontmoeting via Langs de Lijn. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.