Nieuws

Dit is waarom Hato naar verluidt spoedig een nieuw contract tekent bij Ajax

Dit is waarom Hato naar verluidt spoedig een nieuw contract tekent bij Ajax

7 maart - 07:50

Jorrel Hato viert donderdag zijn achttiende verjaardag en is voorlopig niet van plan te vertrekken bij Ajax. Volgens De Telegraaf gaat de jonge verdediger zijn contract in Amsterdam binnenkort verlengen. In gesprek met de krant legt de linkspoot uit hoe hij de toekomst in de hoofdstad voor zich ziet.

Waarom wil Hato bij Ajax blijven?

"Van jongs af aan is het mijn droom om kampioen te worden met Ajax", laat Hato zich citeren door De Telegraaf. "Dat wilde ik en wil ik nog steeds. Iedereen kent de beelden van een Ajax-kampioenschap. Als jonge speler wil je daar deel van uitmaken. Dat is het doel voor volgend seizoen." Dit seizoen is een kampioenschap niet meer haalbaar voor de Amsterdammers, dus heeft de verdediger andere doelen gestemd. "Europees voetbal halen is het belangrijkste en me elke dag verder ontwikkelen."

Naar verluidt gaat Hato binnenkort een nieuwe verbintenis tekenen in de Johan Cruijff Arena. Volgens de verdediger zelf heeft hij nog veel te leren in de Eredivisie. "Ik ben pas achttien jaar en dit seizoen is pas mijn eerste echte Eredivisie-seizoen als basisspeler. Ik weet dat ik hier nog genoeg kan leren."