Nieuws

Deze verdediger wil Ten Hag graag naar Manchester United halen

Deze verdediger wil Ten Hag graag naar Manchester United halen

2 maart - 16:43

Erik ten Hag wil graag een nieuwe linksback halen met Manchester United. Door de vele blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia heeft de Nederlandse trainer te weinig opties op die positie, waardoor er komende zomer een nieuwe speler gehaald moet worden. Dit is de linksback die op het lijstje van Ten Hag staat.

Welke verdediger wil Ten Hag hebben?

Manchester United is geïnteresseerd in de diensten van Miguel Gutiérrez, meldt Onefootball. De linkspoot is een vaste basisspeler bij de Spaanse verrassing Girona FC en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld bij verschillende topclubs, waaronder dus The Red Devils. De clubleiding is door de blessuregevoeligheid van Malacia en Shaw bereid om flink te investeren in een betrouwbare linksback.

Toch zal de aankoop van Gutiérrez niet vanzelf gaan. Toen Real Madrid de 22-jarige verdediger afgelopen zomer verkocht aan Girona, bedwong De Koninklijke een terugkoopclausule van acht miljoen euro. De kans is groot dat de club uit de Spaanse hoofdstad deze clausule zal activeren, aangezien de huidige transferwaarde van Gutiérrez rond de twintig miljoen euro ligt. Of hij vervolgens in Madrid blijft, zal ervan afhangen of Alphonso Davies de overstap naar Spanje gaat maken of niet.