Nieuws

Waar en hoe laat kun je Inter - Atlético Madrid in de Champions League zien?

Waar en hoe laat kun je Inter - Atlético Madrid in de Champions League zien?

19 februari - 15:32 Laatste update: 20 februari - 15:10

De Champions League is weer in volle gang! Deze week staan de laatste vier heenduels van de achtste finales op het programma. Dinsdagavond komen onder andere Internazionale en Atlético Madrid tegen elkaar in actie. Waar en hoe laat kun je dit duel bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Inter doet het momenteel geweldig in de Serie A. De Milanezen staan bovenaan op de ranglijst en hebben met een wedstrijd minder een voorsprong van negen punten op directe achtervolger Juventus. De ploeg van Simone Inzaghi wist in de groepsfase boven Benfica en Salzburg te eindigen, maar moest Real Sociedad na twee gelijke spelen op doelsaldo voor zich dulden. Afgelopen weekend wist Inter eenvoudig af te rekenen met Salernitana.

Atlético Madrid eindigde bovenaan in de poule met Lazio, Feyenoord en Celtic. De Madrilenen wonnen vier wedstrijden, maar speelden gelijk op bezoek bij Lazio en Celtic. In eigen land gaat het wat minder voorspoedig voor Atlético. Los Colchoneros bezetten daar de vierde plaats met een achterstand van elf punten op stadsgenoot en koploper Real Madrid. Wel kende de ploeg van Diego Simeone een goede generale repetitie, want in eigen huis werd ruim gewonnen van Las Palmas (5-0).

Waar en hoe laat wordt Inter - Atlético Madrid uitgezonden?

De ontmoeting tussen Internazionale en Atlético Madrid staat op dinsdag 20 februari om 21.00 uur op het programma. Vanaf dat tijdstip is de wedstrijd live te zien via Ziggo Sport kanaal 14 en Select. Daarnaast zal VoetbalNieuws.nl live verslag doen van deze wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.