Nieuws

Dé kans voor Memphis: hoe lang ligt Morata eruit bij Atlético vanwege zijn knie?

Dé kans voor Memphis: hoe lang ligt Morata eruit bij Atlético vanwege zijn knie?

12 februari - 15:46 Laatste update: 15:55

Memphis Depay en Alvaro Morata strijden al het hele seizoen om een basisplek bij Atlético Madrid. Nu de Nederlandse aanvaller eindelijk hersteld is van zijn blessure is het de beurt aan Morata om aan de zijlijn te staan. Hoe lang is de Spanjaard afwezig vanwege een kniekwetsuur? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Hoe lang staat Morata buiten het veld door zijn blessure?

De blessure van Morata is ongelukkig, maar voor Memphis zal het niet slecht uitkomen. De aanvaller verkeert de laatste weken in topvorm en was in de afgelopen vier wedstrijden goed voor drie goals en een assist. De assist werd zelfs in de slotminuut gegeven in het duel met Real Madrid. 

Door de blessure van Morata kan Memphis zich wellicht definitief weer in de basis spelen. De Spanjaard liep schade op aan de banden van zijn rechterknie en is de komende tijd afwezig. Atlético communiceert niet officieel hoe lang Morata moet revalideren, maar het lijkt duidelijk dat de spits de komende weken niet in actie komt. ESPN bericht over een herstel van drie weken.

Memphis kan door de afwezigheid van Morata op een basisplaats rekenen van Diego Simeone. Met het oog op het EK kan de Nederlander zich weer in de basis spelen van Ronald Koeman. Oranje komt deze zomer in actie op het EK in Duitsland. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!