Nieuws

Waar en hoe laat wordt AC Milan - Napoli in de Serie A uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt AC Milan - Napoli in de Serie A uitgezonden?

10 februari - 12:47

De Serie A staat altijd garant voor een flinke dosis topwedstrijden, zo ook dit weekend. Op zondagavond nemen grootmachten AC Milan en Napoli het tegen elkaar op. Waar en hoe laat kun je dit duel kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Volg AC Milan vs Napoli: live uitzending op tv en updates

Ondanks dat AC Milan en Napoli uiteraard twee van de grootste ploegen van Italië zijn, maken ze dit seizoen nauwelijks aanspraak op de landstitel. Milan staat derde, met een achterstand van acht punten op koploper Inter. Bovendien heeft Inter nog een wedstrijd te goed. Napoli is de huidige nummer zeven en moet in de resterende wedstrijden überhaupt Europees voetbal zien veilig te stellen. Desondanks leveren dergelijke potjes altijd spektakel op. Zo is er met Tijjani Reijnders bij Milan uiteraard ook Nederlandse inbreng.

AC Milan – Napoli begint zondagavond 11 februari om 20.45 uur in San Siro. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Ziggo Sport Racing. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.