Nieuws

Waar en hoe laat wordt FC Volendam - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt FC Volendam - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

11 februari - 10:30 Laatste update: 10:32

PSV gaat zondag op bezoek bij FC Volendam om de ongeslagen reeks in de Eredivisie voort te zetten. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

De koploper neemt het aan het einde van de zondagmiddag op tegen de gedeelde hekkensluiter. PSV is dit seizoen nog altijd ongeslagen in de Eredivisie. De Eindhovenaren liepen afgelopen zaterdag pas tegen hun tweede puntverlies aan, door met 1-1 gelijk te spelen tegen Ajax. Het verschil met nummer twee Feyenoord bedraagt daardoor nog altijd maar liefst tien punten.

Volendam won daarentegen slechts één van zijn laatste elf wedstrijden. Van de 26 eerdere ontmoetingen in eigen huis won de ploeg er vijf. PSV nam de punten zestien keer mee naar Brabant, waar momenteel groots carnaval wordt gevierd. In mei 1994 won Volendam voor het laatst van PSV, met 3-2. Met achttien doelpunten is Luuk de Jong de belangrijkste aanvaller van PSV. De in Volendam geboren Joey Veerman heeft de meeste assists in de Eredivisie op zijn naam staan (negen), al is het nog de vraag of hij fit genoeg is om te spelen.

Hoe laat en waar FC Volendam - PSV kijken: TV-uitzending en livestreamdetails

FC Volendam – PSV begint zondag 11 februari om 16.45 uur in het Kras Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.