Nieuws

Rotterdamse muur: dit is de club die het laatst wist te scoren tegen Feyenoord

Rotterdamse muur: dit is de club die het laatst wist te scoren tegen Feyenoord

11 februari - 22:30 Laatste update: 22:30

Feyenoord kan na een reeks topduels de balans gaan opmaken. De ploeg van Arne Slot wist die belangrijke duels te winnen en speelde alleen tegen FC Twente gelijk. Opvallend genoeg kregen de Rotterdammers al vijf wedstrijden geen doelpunt tegen. Welke club scoorde voor het laatst een doelpunt tegen Feyenoord? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Na de recente topduels met PSV, AZ en FC Twente stond voor Feyenoord opnieuw een bijzondere wedstrijd te wachten in eigen stadion, namelijk de Rotterdamse derby. Ook die wedstrijd sloten de Rotterdammers winnend af, maar wederom stond de defensie als een huis. Sparta kwam niet tot scoren en zo werd het aantal duels zonder tegentreffers vergroot naar vijf.

Complimenten van de trainer

Slot is blij met de manier hoe Feyenoord verdedigt. Zo gaf hij zijn team complimenten voorafgaand aan het bekerduel met AZ. "Daarnaast hoop ik wel dat we weer zo goed verdedigen, want in topwedstrijden is het heel belangrijk om de nul te houden. Uiteraard willen we vandaag beter voor de dag komen dan afgelopen zondag", aldus de oefenmeester van de Rotterdammers.

Welke club scoorde als laatst tegen Feyenoord?

De laatste ploeg die tegen Feyenoord wist te scoren is opvallend genoeg Vitesse. De ploeg uit Arnhem is de hekkensluiter van de Eredivisie, maar wist het de Rotterdammers moeilijk te maken. Feyenoord wist de wedstrijd met 1-2 te winnen. Het doelpunt van Arnhemse kant viel door Amine Boutrah.

Uitslagen laatste zes wedstrijden Feyenoord

Feyenoord - Sparta 2-0
Feyenoord – AZ 2-0 (KNVB-beker)
AZ – Feyenoord 0-1
Feyenoord – Twente 0-0
Feyenoord – PSV 1-0 (KNVB-beker)
Vitesse – Feyenoord 1-2

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!