Breaking news

Feyenoord bevestigt: Trauner weken uitgeschakeld, Timber mist sowieso Sparta-thuis

Feyenoord bevestigt: Trauner weken uitgeschakeld, Timber mist sowieso Sparta-thuis

9 februari - 16:02

Feyenoord moet het komende zondag stellen zonder Gernot Trauner en Quinten Timber. Dat melden de Rotterdammers zojuist via hun officiële kanalen. Beide spelers vielen afgelopen woensdag geblesseerd uit in het bekerduel met AZ.

Over Timber wordt geschreven dat hij kort voor tijd een hersenschudding opliep. De middenvelder kreeg een bal van Igor Paixão keihard tegen zijn hoofd geschoten. 'Het competitieduel van zondag zal hij nog aan zich voorbij moeten laten gaan’, schrijft Feyenoord. 'Trauner zal voor Feyenoord meerdere weken niet inzetbaar zijn vanwege een bovenbeenblessure.' Hoelang dat precies zal zijn, is niet duidelijk. De Oostenrijkse aanvoerder reageerde vrijdagmiddag wel op Instagram op het vervelende nieuws.

Daarentegen kan trainer Arne Slot Alireza Jahanbakhsh wel weer binnen zijn selectie verwelkomen. De Iraanse buitenspeler ontbrak na de winterstop door zijn deelname aan de Azië Cup. Verder zijn Justin Bijlow, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiël nog lang uitgeschakeld.

Feyenoord speelt komende zondag om 20.00 uur in eigen huis tegen Sparta. De donderdag daarna wacht de thuiswedstrijd in de tussenronde van de Europa League tegen AS Roma.