Nieuws

Halve finalisten KNVB Beker bekend: deze ploegen strijden nog om de dennenappel

Halve finalisten KNVB Beker bekend: deze ploegen strijden nog om de dennenappel

8 februari - 22:55 Laatste update: 23:02

De vier halvefinalisten van de KNVB Beker zijn bekend. Met twee ploegen uit de Keuken Kampioen Divisie en twee uit de Eredivisie is de strijd voor een finaleplaats op 21 april 2024 in De Kuip. VoetbalNieuws neemt de vier overgebleven clubs met je door!

Halve finalisten KNVB Beker

Het eerste ticket voor de halve finale van de KNVB Beker werd dinsdagavond door NEC gepakt, dat in eigen huis te sterk was voor ADO Den Haag. Een dag later zorgde SC Cambuur voor een stuntje, door Vitesse met 3-1 te verslaan. Later op de avond was het de beurt aan Feyenoord en AZ om uit te maken wie er een ronde verder mocht bekeren. Na een 1-0 overwinning ging het derde ticket naar de Rotterdammers.

Donderdagavond namen FC Groningen en Fortuna Sittard het tegen elkaar op. Na negentig minuten en een verlenging won de thuisploeg uiteindelijk via strafschoppen de slijtageslag en het ticket voor de halve finales van de beker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!