Nieuws

Geertruida juicht op opmerkelijke manier: dit betekent zijn celebration

Geertruida juicht op opmerkelijke manier: dit betekent zijn celebration

7 februari - 22:31

Lutsharel Geertruida heeft namens Feyenoord de openingstreffer gemaakt in het bekerduel met AZ Alkmaar. De verdediger had na het scoren een nogal opmerkelijke manier van juichen. Wat betekent deze celebration? VoetbalNieuws.nl legt het je uit.

Geertruida wist Feyenoord met zijn kopbal op een 1-0 voorsprong te zetten. De vice-aanvoerder van de Rotterdammers ging na het scoren van zijn doelpunt richting de camera en kwam met een opmerkelijk gebaar.

Dit betekent de manier van juichen van Geertruida

Het juichen van onder meer Geertruida, Quinten Timber en Calvin Stengs was bedoeld voor de onlangs vertrokken Javairô Dilrosun. De 25-jarige buitenspeler maakte onlangs de overstap van Feyenoord naar Club America. Zijn oud-collega’s zijn hem nog niet vergeten. De spelers van de Rotterdammers doen namelijk de celebration van Dilrosun. 

De voormalig Feyenoorder reageert op Instagram op de celebration met de woorden: 'Hou van jullie'.

Reactie Dilrosun op Instagram

Trots gevoel bij Dilrosun

Ook Dilrosun vergeet Feyenoord niet zomaar. Dit vertelt hij tijdens zijn afscheid in de havenstad. "Ik ben vorig jaar teruggekomen naar Nederland, met het doel succesvol te zijn met Feyenoord", vertelt Dilrosun op de website van Feyenoord. "Dat we in het eerste seizoen al een kampioenschap hebben behaald, geeft mij een trots gevoel dat altijd zal blijven overheersen", zo besluit hij.