Reactie

Zo wordt de terugkeer van de 'belangrijke' Memphis ontvangen bij Atlético Madrid

Zo wordt de terugkeer van de 'belangrijke' Memphis ontvangen bij Atlético Madrid

4 februari - 17:04

Rodrigo De Paul heeft niets anders dan lof over voor Memphis Depay. De middenvelder van Atlético Madrid ziet de Oranje-international in een steeds betere vorm komen en prijst hem als zowel speler en mens.

De Paul en Memphis zijn nu één jaar teamgenoten bij Atlético Madrid. In die periode heeft de aanvaller geregeld langs de kant gestaan wegens blessures, maar daar knokte hij zich steeds weer van terug. Zo ook nu. Memphis is weer belangrijk voor de Rojiblanco’s.

"Ik heb een goede band met Memphis, zowel op als buiten het veld", begint De Paul tijdens een persmoment. "Op de momenten dat hij belangrijk voor ons was raakte hij geblesseerd, maar zulke teleurstellingen horen bij voetbal. Op dit moment steekt hij in een goede vorm. Ik vind het een geweldige speler met veel uitstraling en kwaliteiten. Ik blij voor hem dat hij het weer op het veld kan laten zien en belangrijk kan zijn voor ons."

Memphis was enkele dagen geleden nog heel belangrijk voor Atlético. De spits maakte in de laatste minuut de winnende treffer tegen Rayo Vallecano. Zondagavond wacht de Madrileense derby. In Estadio Santiago Bernabéu wacht Real Madrid.