Nieuws

Dit is wat Pepijn Lijnders heeft gezegd over zijn naderende vertrek bij Liverpool

Dit is wat Pepijn Lijnders heeft gezegd over zijn naderende vertrek bij Liverpool

1 februari - 18:18

Pepijn Lijnders neemt de komende zomer na tien jaar afscheid van Liverpool als assistent van Jürgen Klopp en heeft zich voor het eerst uitgelaten over zijn keuze. Wat zegt de 41-jarige Nederlander allemaal over zijn aanstaande vertrek? VoetbalNieuws.nl legt het uit.  

Dit zegt Pepijn Lijnders over zijn vertrek bij Liverpool

Lijnders gaf op 1 februari een exclusief interview via de sociale kanalen van Liverpool waarin de Nederlander terugblikt op zijn besluit. "Het is niet makkelijk om zo een club te verlaten. Maar in het leven moet je altijd het juiste doen. Het juiste doen betekent dat we tot de zomer het uiterste gaan geven, wetende dat het project tot een einde komt. Het is fijn dat we dit besluit op tijd kunnen nemen, zodat we de club goed kunnen achterlaten."

"Het waren tien jaren vol toewijding. Ik zei altijd dat ik samen met Jürgen zou stoppen. We begonnen er ook samen aan. Mijn hele familie is volledig Scouser", voegt Lijnders daar aan toe. 

Klopp liet eerder al weten dat Lijnders toe is aan een nieuwe uitdaging als hoofdtrainer. De assistent van Liverpool bevestigt dat en blikt alvast vooruit. "Over een paar maanden zal ik met mijn manager gaan zitten, nu is niet het goede moment. Dan zal ik kijken welke opties ik heb. Dan zal ik een besluit nemen dat goed is voor mij en Vitor. Ik hoop dat ik ooit nog de paden kruis met Jürgen Klopp, dat zou geweldig zijn."