Transfernieuws

Update: 'Franse club haakt af om handtekening van Feyenoord-aanvaller Dilrosun'

Update: 'Franse club haakt af om handtekening van Feyenoord-aanvaller Dilrosun'

29 januari - 23:48 Laatste update: 30 januari - 14:37

Javairo Dilrosun lijkt zijn laatste wedstrijd te hebben gespeeld bij Feyenoord. Voetbal International meldt dat zowel FC Lorient als Celta de Vigo zich hebben gemeld bij de Rotterdammers met een concreet bod. Nu lijkt de strijd om de handtekening van de 1-voudig internation in Frankrijk zijn opgegeven.

Update: Volgens L'Équipe heeft Lorient namelijk de zinnen gezet op OGC Nice-aanvaller Badredine Bouanani. De tiener zou op huurbasis, zonder koopoptie, de tijdelijke overstap naar de hekkensluiter kunnen maken. De onderhandelingen rond Bouanani zouden zelfs al in een vergevorderd stadium zijn. 

Dilrosun kan niet op een vaste basisplaats rekenen in Rotterdam. Zowel Lorient als Celta de Vigo zouden de de speler definitief willen overnemen. Feyenoord is niet van plan spelers te verhuren in de wintertransferperiode en doordoor komt de vergaande interesse goed uit. Feyenoord nam Dilrosun in 2022 over van Hertha BSC, maar de aanvaller kon nooit volledig overtuigen. Na 39 wedstrijden staat de teller op zes goals en zes assists.

Een mogelijk vertrek van Dilrosun heeft volgens VI niets te maken met Luciano Rodríguez. Feyenoord zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Uruguayaan en ook al ver zijn met club Liverpool Montevideo. Wel zijn de onderhandelingen nog 'lastig' te noemen.