Transfernieuws

'PSV geïnteresseerd in Danjuma, Everton zet de hakken in het zand'

'PSV geïnteresseerd in Danjuma, Everton zet de hakken in het zand'

29 januari - 22:44

PSV heeft geïnformeerd bij Everton voor Arnaut Danjuma, maar de Premier League-club weigert mee te werken aan een tussentijds vertrek. Ook Olympique Lyon en Crystal Palace zouden de Nederlander willen inlijven. 

PSV informeerde volgens Voetbal International bij Everton nadat bekend werd dat de blessure van Noa Lang zwaarder uitvalt dan verwacht. De spits speelt nu op huurbasis voor Villarreal en bij Everton geniet de aanvaller vooral een rol als invaller. Danjuma speelde in de jeugd al bij PSV en is dus bekend met de club.

Manager Sean Dyche deed dertien keer beroep op Danjuma in de Premier League. Everton zet echter de hakken in het zand en lijkt niet mee te willen werken aan een tussentijds vertrek. Danjuma sluit in de zomer weer aan bij Villarreal, waar hij tot 2026 onder contract staat. De Spaanse club nam de spits in 2021 voor ruim 23 miljoen euro over van Bournemouth. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!