Nieuws

Door deze absurde keuze kon Danjuma rekenen op een uitbrander van zijn manager

Door deze absurde keuze kon Danjuma rekenen op een uitbrander van zijn manager

12 januari - 22:28 Laatste update: 23:31

Arnaut Danjuma heeft het niet makkelijk bij Everton en kreeg deze week ook nog zijn manager op zijn dak. Sean Dyche laat de Nederlander maar weinig spelen en VoetbalNieuws vertelt je waarom de Nederlander ook nog eens een uitbrander van zijn manager kreeg.

Slechts driemaal stond Danjuma dit seizoen in de basis voor Everton in de Premier League. Negen invalbeurten later heeft de aanvaller ook pas slechts tweemaal gescoord, maar één daarvan was in de League Cup tegen Doncaster Rovers. Dat het dus niet voor de wind gaat met Danjuma bij Everton is wel duidelijk, maar eerder deze week kreeg hij ook nog eens zijn manager op zijn dak.

Waarom gaf Dyche Danjuma een uitbrander?

Danjuma speelt dus voor Everton, gelegen in het centrum van Liverpool. Echter woont de Nederlander niet in de stad van de Beatles. Danjuma heeft namelijk een huis net buiten Manchester en besloot voor de training het vliegtuig te pakken van Manchester Airport naar een vliegveld dicht bij het trainingscomplex van Everton, John Lennon airport.

Dyche gaf aan dat hij dit overdreven vond aangezien het slechts vijftig kilometer rijden is. "Ik heb hem erop aangesproken, het leek me overdreven om van Manchester naar Liverpool te vliegen. Ik was zelf gaan rijden, maar goed, moderne voetballers moeten ook voor zichzelf zorgen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!