Transfernieuws

Dit wil Liverpool Montevideo volgens Romano van Feyenoord ontvangen voor Rodríguez

Dit wil Liverpool Montevideo volgens Romano van Feyenoord ontvangen voor Rodríguez

29 januari - 17:21 Laatste update: 23:23

Liverpool Montevideo wil vijftien miljoen euro zien voor Luciano Rodríguez, meldt Fabrizio Romano. Feyenoord is de club die momenteel concreet is voor de Uruguayaan, maar zal dan naar verluidt wel flink in de buidel moeten tasten.

In Rotterdam draaien ze er niet omheen. Feyenoord is bezig met Rodríguez en volgens algemeen directeur Dennis te Kloese zou de overgang van de aanvaller redelijk dicht bij zijn. In de media ontstonden geluiden dat de Stadionclub zo’n vijf miljoen euro voor 70 procent van de transferrechten zou willen betalen, maar volgens Romano ligt dat bedrag een stuk lager dan de vraagprijs die Liverpool Montevideo hanteert.

De Italiaanse transferexpert weet dat de Uruguayaanse club een vraagprijs van vijftien miljoen euro hanteert. Daarmee zouden gegadigden ook zeventig procent van de rechten in handen krijgen. River Plate zou onlangs nog een bod van zeven miljoen euro voor zestig procent van de transferrechten hebben geboden, maar dat is door Liverpool Montevideo in de wind geslagen.

Het zou betekenen dat de verschillen tussen de vraag van Liverpool Montevideo en het bod van Feyenoord ver uit elkaar liggen. De uitspraken van Te Kloese over de haalbaarheid van de mogelijke transfer maken het daarom toch wel extra interessant.