Van welke spits is Van der Gijp onder de indruk?

Dit is de spits die Van der Gijp in de toekomst bij Feyenoord of PSV ziet spelen

24 januari om 11:55

René van der Gijp is enorm onder de indruk van één spits in de Eredivisie. Over welke jeugdige goaltjesdief heeft de analist het? VoetbalNieuws vertelt het je. 

Over deze jonge spits is Van der Gijp enthousiast

Van der Gijp is van mening dat Lequincio Zeefuik van FC Volendam op jonge leeftijd al hele mooie dingen laat zien. Zo is de analist erg te spreken over twee goals van Zeefuik en reageert hij instemmend wanneer Wilfred Genee hem vraagt of de spits de potentie heeft bij Feyenoord of PSV te spelen. "Pepi maakt ze niet hoor, die kopbal die hij maakte tegen Heracles", vergeleek Van der Gijp Zeefuik met de tweede spits van PSV

Waar Zeefuik vorig seizoen al af en toe minuten mocht maken voor Volendam, beleeft hij dit seizoen zijn echte doorbraak. In vijftien wedstrijden staat de teller momenteel op drie doelpunten, waaronder één op bezoek bij Feyenoord. 

Toch lijkt de jongeling niet naar Feyenoord of PSV, maar naar FC Twente te vertrekken. De spits van de Tukkers, Manfred Ugalde, staat in de belangstelling van de Russische club Spartak Moskou. De Enschedeërs zouden volgens Tubantia aan Zeefuik denken als zijn vervanger.