Nieuws

Dit zegt Fosu Mensah over een mogelijke terugkeer naar Ajax

Dit zegt Fosu Mensah over een mogelijke terugkeer naar Ajax

23 januari - 13:44 Laatste update: 13:57

Timothy Fosu-Mensah speelde nog nooit in de Eredivisie, maar als het aan hem ligt komt daar misschien wel verandering in. De speler met een verleden bij Manchester United doet in het programma Fresia & Milan Parkeren de Bus van ESPN zijn verhaal over een eventuele terugkeer naar Ajax.

In de jeugd heeft Fosu-Mensah bij Ajax samengespeeld met jongens als Steven Bergwijn, Donny van de Beek en Abdelhak Nouri. Die tijd bij de Amsterdammers heeft veel indruk gemaakt op de verdediger. "Je hebt de Arena van zo dichtbij gezien. Dus ik denk dat het een mooi iets zou zijn om ooit in de Arena te spelen als speler van Ajax. Dat is wel iets moois. Dat heb je vroeger als droom gehad", aldus de voetballer. 

Terugkeer naar Ajax

"Als je bij mij thuiskomt in Nederland dan zie je ook gewoon foto’s van mij met Luis Suárez of Urby Emanuelson", vervolgt de speler. In de podcast geeft Fosu-Mensah aan dat hij openstaat voor een terugkeer naar Amsterdam. “Dat is wel iets wat ik leuk zou vinden”, aldus de speler van Bayer Leverkusen.

Als tiener maakte de Amsterdammer de overstap van Ajax naar Manchester United. Bij United kwam de verdediger. In totaal kwam hij tot dertig westrijden in de hoofdmacht van The Mancunians. Momenteel is Fosu-Mensah in dienst bij Bayer Leverkusen. Bij de Duitse club kwam Fosu-Mensah nog geen minuut in actie dit seizoen.