Nieuws

Dit is volgens Wilfred Genee de mogelijke einddatum van Vandaag Inside

Dit is volgens Wilfred Genee de mogelijke einddatum van Vandaag Inside

15 januari - 12:47

Als het aan Wilfred Genee ligt, blijft Vandaag Inside niet voor eeuwig op televisie. De presentator van de toonaangevende talkshow, waarin het ook voornamelijk over voetbal gaat, heeft zich uitgelaten over de mogelijke einddatum van het programma.

Na een klein maandje waarin Vandaag Inside door De Oranjewinter tijdelijk werd vervangen op SBS6, keren Genee samen met zijn vaste tafelgasten René van der Gijp en Johan Derksen maandagavond weer terug op tv. Eerstgenoemde zou er niet wakker van liggen als het programma binnenkort een einde vindt. "Als het nu zou stoppen, zou ik het ook goed vinden", zegt hij in gesprek met RTL Boulevard.

Wanneer stopt Vandaag Inside?

"Johan wordt 75 over drie weken, René is in de zestig, ik in de vijftig en we doen dit al heel lang; er komt een keer een einde aan. We hebben nog anderhalf jaar ongeveer", legt hij uit, verwijzend naar de contracten die de heren hebben bij Talpa. "Dan is het toch ook mooi geweest?"

De Oranjewinter, dat werd gepresenteerd door Hélène Hendriks, ziet Genee niet als een bedreiging. Het winterse praatprogramma van de vriendin van de show werd overwegend positief ontvangen. "Het is toch alleen maar goed en leuk dat het gebeurt? Hélène is toch onderdeel van ons team", zei hij later bij Radio 538. "Hélène heeft het gewoon geweldig gedaan. Ik ben alleen maar blij dat het goed is gegaan en dat we vanavond weer beginnen met Vandaag Inside."