Transfernieuws

'Ajax geïnteresseerd in tienertalent (17) van PSV, ook Juventus staat klaar'

'Ajax geïnteresseerd in tienertalent (17) van PSV, ook Juventus staat klaar'

4 januari - 06:50

Ajax heeft opnieuw belangstelling voor PSV-talent Raf van de Riet, meent het Eindhovens Dagblad. De Amsterdammers willen de zeventienjarige verdediger, wiens contract in 2024 afloopt in Eindhoven, losweken. 

PSV zal snel om de tafel moeten met Van de Riet vanwege zijn aflopende contract. Ajax was al eerder geïnteresseerd in de linksback, maar zal nu moeten concurreren met Juventus. De Oude Dame haalde eerder al Livano Comenencia op uit de lichtstad en hopen nu het volgende tienertalent naar Turijn te halen. Van de Riet speelt zijn wedstrijden in het O18-elftal van PSV en was in dertien wedstrijden al goed voor vier assists.

Ajax hoopt de tiener naar de hoofdstad te halen, gezien de club het lastig heeft met de linksbackpositie. Met de wisselvalligheid van Borna Sosa en Gaston Ávila en de jonge Ar'Jany Martha hebben de Amsterdammers nog geen sterke tweede optie op die positie. PSV zit ook nog met de contracten van Isaac Babadi (18), Tai Abed (19) en Yiandro Raap (17) die binnenkort aflopen.