Nieuws

Wanneer is de loting voor de achtste finales van de TOTO KNVB Beker?

Wanneer is de loting voor de achtste finales van de TOTO KNVB Beker?

21-12-2023 12:00 Laatste update: 12:00

De tweede ronde van de KNVB Beker is in volle gang. De ploegen die weten te winnen, plaatsen zich voor de achtste finales. Wanneer vindt de loting daarvoor eigenlijk plaats? VoetbalNieuws dient als je agenda!

De beker is uiteraard een prachtig podium voor (amateur)clubs om her en der een stunt neer te zetten. Zo won AFC bijvoorbeeld verrassend van PEC Zwolle, versloeg HHC Hardenberg Heracles en plaatste Quick Boys zich dinsdagavond ten koste van De Graafschap voor de laatste zestien. In de tweede ronde stromen ook PSV, Feyenoord, Ajax, AZ en FC Twente in. Wegens hun Europese verplichtingen mochten zij de eerste bekerronde overslaan. Zij moeten zich deze week dus nog zien te plaatsen voor de achtste finales.

Loting achtste finale KNVB Beker

Uiteraard moet het merendeel van de deelnemers nog bepaald worden, maar de datum van de loting staat al vast. Die vindt plaats op donderdagavond 21 december om omstreeks 22.30 uur in de uitzending van ESPN. Dan is bekend welke ploegen ook in het nieuwe jaar nog mogen dromen van bekersucces.