Nieuws

Waar en hoe laat wordt het Conference League-duel Legia Warschau - AZ uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het Conference League-duel Legia Warschau - AZ uitgezonden?

14-12-2023 11:00 Laatste update: 11:00

AZ moet nog alle zeilen bijzetten om zich te kwalificeren voor de knock-outfase van de Conference League. Wanneer de Alkmaarders donderdag winnen op bezoek bij Legia Warschau, is de klus geklaard. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

AZ behaalde tot dusver zes punten uit vijf gespeelde groepswedstrijden en staat derde. Legia pakte er negen en is de nummer twee. Alleen de nummers één en twee overwinteren in de Conference League, waardoor AZ dus móet winnen. Wanneer het dat doet, is het op basis van onderling resultaat door naar de tussenronde. Daar wacht na de winter dan een duel tegen een nummer drie uit de Europa League.

Ieder ander resultaat betekent dus simpelweg uitschakeling, samen met Zrinjski Mostar. Aston Villa is bij een gelijkspel tegen de Bosniërs groepswinnaar.

Legia Warschau - AZ live op tv

Legia Warschau – AZ begint donderdag 14 december om 18.45 uur in het Stadion Wojska Polskiego. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op Veronica. VoetbalNieuws zal via Langs de Lijn tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.