Nieuws

Hartman houdt hersenschudding over aan botsing met Teze en is niet inzetbaar

Hartman houdt hersenschudding over aan botsing met Teze en is niet inzetbaar

06-12-2023 14:36

Quilindschy Hartman heeft een lichte hersenschudding overgehouden aan zijn botsing met Jordan Teze, zo communiceert Feyenoord. De linksback speelt dan ook niet mee in de wedstrijd tegen FC Volendam die komende donderdag op de planning staat.

'Feyenoord moet het donderdag in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam doen zonder Quilindschy Hartman', valt er te lezen in een statemten op de website van de Rotterdammers. 'De linksback heeft aan zijn botsing met Jordan Teze in de wedstrijd tegen PSV van afgelopen zondag een lichte hersenschudding overgehouden', klinkt het.

Het moment tussen Hartman en Teze speelde zich af na ongeveer tien minuten spelen. De speler van PSV ging direct naar de kant, terwijl de Feyenoorder nog doorspeelde tot de rust. Beide spelers maken het verder wel goed, zo communiceerden ze via hun social media kanalen.

Ook Teze zal donderdag niet spelen bij PSV. De rechtsback heeft een aangepast programma en mist daarom de wedstrijd met sc Heerenveen.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!