Transfernieuws

'Keuze is reuze voor voormalig Ajax-doelwit: Europese topclubs massaal in de race'

'Keuze is reuze voor voormalig Ajax-doelwit: Europese topclubs massaal in de race'

05-12-2023 22:25

De kans is groot dat voormalig Ajax-target Thiago Almada komende winter een toptransfer gaat maken, zo meldt CalcioMercato. Volgens het Italiaanse media zijn er flink wat Europese clubs die de Argentijn nauwlettend in de gaten houden.

Almada werd afgelopen transferzomer aan Ajax gelinkt. De aanvallende middenvelder van Atlanta United zou naar verluidt door de inmiddels ontslagen Maurice Steijn zijn aangedragen in Amsterdam, maar de speler werd te duur bevonden door de hogere machten.

CalcioMercato acht de kans nu waarschijnlijk dat Almada alsnog de Atlantische Oceaan over gaat steken. Vanuit Italië zouden AC Milan, Internazionale, Napoli en Juventus een oogje hebben op de wereldkampioen, terwijl ook clubs uit Engeland, Frankrijk en Spanje voor hem in de race zijn. Manchester City, Liverpool, Newcastle United, Chelsea, Olympique Marseille en Valencia worden genoemd.

Hoeveel Almada precies moet kosten is niet bekend. Volgens Transfermarkt.com heeft de Argentijn een marktwaarde van 27 miljoen euro.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!