Transfernieuws

Almada geeft Ajax goede hoop: Ga in januari naar de opties kijken

Almada geeft Ajax goede hoop: "Ga in januari naar de opties kijken"

07-11-2023 10:25

Thiago Almada hoopt volgend jaar in Europa te spelen. De Argentijn staat al sinds de vorige zomer op de radar van Ajax en pakte maandag een prestigieuze prijs in de Major League Soccer.

De speler werd verkozen tot MLS-talent van het jaar en sprak na de uitreiking met TyC Sports. "Ik wil eerst mijn seizoen afmaken in de MLS tot december en dan kijken welke opties ik heb in januari", meent Almada. "Mijn droom is om in Europa te spelen. Ik hoop dat die droom uitkomt."

Ajax probeerde de afgelopen zomer al Almada te halen, maar de speler bleek duurder dan gedacht. Uiteindelijk zouden de Amsterdammers ruim 25 miljoen euro moeten overmaken. Dat bedrag woog te zwaar en in de hoofdstad koos men uiteindelijk voor Georges Mikautadze. Atlanta heeft de deur inmiddels opengezet voor een transfer en ook Almada lijkt oren te hebben naar een overstap. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!