Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot grijpt weer terug op 'CL-tactiek'

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot grijpt weer terug op 'CL-tactiek'

28-11-2023 06:55 Laatste update: 06:55

Feyenoord-coach Arne Slot grijpt dinsdagavond tegen Atlético Madrid waarschijnlijk terug op zijn 'Champions League-tactiek'. Daardoor ziet het ernaar uit dat Ramiz Zerrouki weer als controleur in de basis staat. Calvin Stengs schuift naar rechtsbuiten.

Het zal de vierde keer zijn dat de Algerijns international de rol op het defensieve middenveld invult in het miljardenbal. Hij wordt daarin geassisteerd door Quinten Timber en Mats Wieffer. Gernot Trauner kan na een periode van blessureleed tevens vanaf het begin zijn opwachting gaan maken. De Oostenrijker zat afgelopen zaterdag nog de hele wedstrijd op de bank tegen Excelsior (2-4 winst).

Verder blijft de verdediging in tact met Quilindschy Hartman op links, David Hancko in het centrum en Lutsharel Geertruida op rechts. Justin Bijlow is de doelman. Doordat Stengs naar rechtsbuiten schuift, zal Luka Ivanusec waarschijnlijk het kind van de rekening worden. De Kroatisch international begint dan op de bank. Igor Paixão en Santiago Gimenez moeten verder voor de goals gaan zorgen.

Feyenoord moet in eigen huis een resultaat halen om nog kans te maken op overwintering in de Champions League. De Rotterdammers versloegen eerder Celtic en Lazio al in De Kuip. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is via Langs de Lijn live te volgen bij VoetbalNieuws.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Hartman, Hancko, Trauner, Geertruida; Wieffer, Zerrouki, Timber; Paixão, Gimenez, Stengs.