Nieuws

Waar wordt de kraker Feyenoord - PSV uitgezonden en hoe laat begint het?

Waar wordt de kraker Feyenoord - PSV uitgezonden en hoe laat begint het?

26-11-2023 21:44 Laatste update: 21:46

PSV en Feyenoord vertonen het gehele seizoen al het beste spel in de Eredivisie. De tweestrijd tussen beide ploegen nadert komend weekend het kookpunt, als ze tegenover elkaar staan in De Kuip. Waar wordt deze topper uitgezonden en hoe laat begint hij? VoetbalNieuws dient als je agenda!

PSV heeft tot dusver al haar dertien competitieduels gewonnen en staat dus logischerwijs bovenaan in de Eredivisie. Feyenoord is de nummer twee, met zeven punten achterstand. De regerend landskampioen zal in eigen huis moeten winnen van de Eindhovenaren om de titelstrijd spannend te houden. Een gelijkspel blijft het verschil in tact houden, een eventuele nederlaag kan vroeg in het seizoen al fataal zijn.

Beide ploegen zijn dit seizoen ook de Nederlandse ijzers in het vuur in de Champions League. PSV neemt het op dinsdag op tegen Sevilla, Feyenoord op woensdag tegen Celtic. De bezoekers hebben dus een dag meer de tijd om zich optimaal voor te bereiden op de kraker.

Feyenoord - PSV live kijken

Feyenoord – PSV begint zondag 3 december om 12.15 uur in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd is live te volgen via het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws zal bovendien via Langs de Lijn verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.