Nieuws

Blessure-update PSV: Lang weer 'honderd procent fit', Veerman twijfelgeval

Blessure-update PSV: Lang weer 'honderd procent fit', Veerman twijfelgeval

24-11-2023 12:41 Laatste update: 12:57

Peter Bosz heeft op de persconferentie van PSV in aanloop naar de kraker bij FC Twente een update gegeven over de blessuregevallen bij PSV. Noa Lang is weer honderd procent fit, maar de inzetbaarheid van Joey Veerman is nog niet zeker. 

Lang is na weken afwezigheid weer 'honderd procent fit' en kan zaterdag in de Grolsch Veste in de basis starten tegen FC Twente. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren wilde Bosz zich niet over uitlaten. De aanvaller moet op de flanken concurreren met Hirving Lozano en Johan Bakayoko. 

Of Veerman kan beginnen hangt af van de training die vandaag afgwerkt gaat worden door PSV. De middenvelder kwam geblesseerd terug van het Nederlands elftal. Het leek aanvankelijk mee te vallen, maar zijn inzetbaarheid is nog steeds twijfelachtig. Veerman moet na de training zelf aangeven of hij 'honderd procent' fit is. 

Het is nog niet zeker of Mauro Júnior en Armando Obispo al bij de selectie zitten. Bosz geeft aan alleen spelers te willen gebruiken die hij sowieso in kan zetten. Dat is bij hen nog onzeker. 

PSV neemt het zaterdag in de Grolsch Veste op tegen FC Twente. Het duel gaat om 18.45 uur van start.