Transfernieuws

Ajax-talent welwillend om contract te verlengen: 'Wil alleen een duidelijk plan'

Ajax-talent welwillend om contract te verlengen: 'Wil alleen een duidelijk plan'

23-11-2023 13:18

Gabriel Misehouy staat ervoor open om zijn contract bij Ajax te verlengen. Het 18-jarige Amsterdamse talent wacht nog altijd op zijn debuut in de hoofdmacht, maar zou bij een goed plan willen blijven.

De laatste weken waren er namelijk verschillende geluiden van mogelijke buitenlandse interesse in de middenvelder. Onder meer Manchester City zou zijn ontwikkeling in de gaten houden. De gesprekken die Misehouy tot dusver voerde met Ajax, leverden nog niets op, maar de jongeling heeft de goede wil om in Amsterdam te blijven.

"Dat zo'n topclub interesse heeft, is mooi", vertelt hij in gesprek met Ajax Life. "Ik wil alleen een duidelijk plan hebben. Ik sprak met Dave Vos wel over mijn ontwikkeling, maar ik hoop natuurlijk op kansen bij het eerste elftal. Natuurlijk ligt het ook bij mijzelf of dat gaat lukken."

"Gelukkig zijn er nu gesprekken met de club, over mijn toekomst en het plan dat er voor mij ligt", vervolgt Misehouy. "Als dat duidelijk is, ben ik zeker bereid bij te tekenen. Ik speel hier al elf jaar. Ajax is mijn huis."

De spelmaker speelde tot dusver 39 officiële wedstrijden voor Jong Ajax. Daarin scoorde hij negen keer en stond hij ook drie keer paraat met een assist. Misehouy is ook international voor Oranje Onder 19.