Nieuws

PSV-middenvelder kijkt uit naar zware reeks: 'Moeten volgende ronde halen'

PSV-middenvelder kijkt uit naar zware reeks: 'Moeten volgende ronde halen'

22-11-2023 22:29 Laatste update: 22:40

Malik Tillman heeft er vertrouwen in dat PSV de komende wedstrijden goed door komt. De Amerikaanse middenvelder kijkt uit naar de zware reeks en sluit een Vorentscheidung niet uit. 

PSV heeft onder Peter Bosz de eerste twaalf Eredivisie-wedstrijden gewonnen. In de Champions League gaat het iets moeizamer met vijf punten na vier duels. Tillman denkt dat de Eindhovenaren genoeg kwaliteit hebben om door te stoten richting de volgende ronde. "Ik vind eigenlijk ook dat dit moet", zegt hij tegenover Voetbal International.  
 
"Het duel met Ajax, maar ook de wedstrijden tegen Lens hebben ons veel goeds opgeleverd voor de toptegenstanders die nu gaan komen." FC Twente staat komende zaterdag op het programma in de Eredivisie en daarna Feyenoord. "We willen ze allemaal winnen. Om dat te kunnen, moet bij ons iedereen de beste en fitste versie van zichzelf zijn. Hopelijk lukt het dan." 
 
PSV heeft zeven punten voorsprong op nummer twee Feyenoord. Van een Vorentscheidung wil de oud-speler van Bayern München nog niet spreken. "We zijn goed onderweg, maar er komt echt een grote maand aan. Daarna zullen we zien waar we staan en of we van een Vorentscheidung kunnen spreken." De wedstrijd in de Grolsch Veste tussen Twente en PSV is zaterdag om 18.45 uur te volgen op ESPN 2.