Hoe laat en op welke zender wordt Manchester City - Liverpool uitgezonden?

Hoe laat en op welke zender wordt Manchester City - Liverpool uitgezonden?
25 november om 11:00
Laatste update: 24 november om 07:15

De Premier League keert terug met een echte topwedstrijd. Manchester City en Liverpool nemen het tegen elkaar op in de strijd voor de eerste plaats in de Premier League. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

The Cityzens van Pep Guardiola speelde een krankzinnige wedstrijd voor de interlandbreak. Op bezoek bij Chelsea eindigde de wedstrijd in 4-4. Cole Palmer schoot diep in blessuretijd een penalty raak voor Chelsea om zo het gelijke spel uit het vuur te slepen. Erling Haaland scoorde twee keer. Diezelfde Haaland liep een voetblessure op bij Noorwegen, maar is weer fit te zijn voor de topper. 

Bij Liverpool was er beter nieuws. Voor de interlandbreak werd er thuis met 3-0 gewonnen van Brentford. Mohamed Salah scoorde twee doelpunten, maar tijdens zijn wedstrijd met Egypte tegen Sierra Leone werd hij aangevallen door supporters. Door de overwinning op The Bees kwamen The Reds wel weer dichterbij Manchester City. Het gat tussen beide is nu één punt, maar na afloop van de wedstrijd kunnen Arsenal of Tottenham Hotspur ook bovenaan staan.

Manchester City - Liverpool live op TV

Manchester City - Liverpool begint zaterdag 25 november om 13.30 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden voor Viaplay-abonnees op Viaplay

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
zaterdag 25 november 2023
Stadion
Etihad Stadium
Aftrap
13:30
Scheidsrechter
Kavanagh