Nieuws

Hoe laat en op welke zender wordt FC Twente - PSV uitgezonden?

Hoe laat en op welke zender wordt FC Twente - PSV uitgezonden?

25-11-2023 08:45 Laatste update: 08:45

PSV is de trotse koploper van de Eredivisie. Zaterdagavond moet de ploeg van Peter Bosz op bezoek in de topper bij FC Twente. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

De Eindhovenaren zijn nog altijd perfect in de Nederlandse competitie. Twaalf gespeeld, 36 punten. In de laatste wedstrijd voor de interlandbreak won PSV gemakkelijk met 4-0. In de interlandbreak vlogen veel PSV'ers uit. Zo keerde Jerdy Schouten terug bij Oranje en pakte Sergiño Dest een opmerkelijke rode kaart bij de Verenigde Staten. Zelf oefende PSV nog wel. Er werd met 0-2 op de Herdgang verloren van Schalke 04.

FC Twente is de huidige nummer drie. Twaalf wedstrijden gespeeld en 27 punten. Een echte topwedstrijd staat weer te wachten voor de mannen van Joseph Oosting. Thuis versloegen zij Feyenoord al met 2-1 en Ajax met 3-1. De laatste zeven wedstrijden is FC Twente al ongeslagen, maar van de laatste vier wedstrijden speelde de Tukkers er drie gelijk. 

FC Twente - PSV live op TV

FC Twente - PSV begint zaterdag 25 november om 18.45 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden voor ESPN-abonnees op ESPN 2