Nieuws

Memphis op de goede weg terug en lijkt spoedig terug te keren: 'Met Gods wil'

Memphis op de goede weg terug en lijkt spoedig terug te keren: 'Met Gods wil'

14-11-2023 10:15 Laatste update: 11:19

Diego Simeone is zeer positief over het herstel van Memphis Depay. De aanvaller is op de goede weg terug en lijkt spoedig weer aan te sluiten. Depay speelde zijn laatste wedstrijd op 24 september tegen Real Madrid.

"Als God het wil, keert Memphis volgende week al terug bij de groep", zei de Atlético trainer tegen El Larguero. "Het heeft bovendien al lang genoeg geduurd. De medische staf en ik hadden zo'n lange absentie ook echt niet verwacht."

Over een snelle terugkeer bij het Nederlands elftal staat de Argentijn ook positief. "Ik ben er zeker van dat zijn toekomst bij Oranje een stimulans voor hem is en hem zal helpen om ons weer te helpen. Hij heeft kwaliteiten, maar hij moet wel in orde zijn."

Depay raakte eind augustus voor het eerst geblesseerd, aan zijn hamstring. Hij stond toen al drie weken aan de kant. Op 24 september keerde hij terug in de derby tegen Real Madrid, maar moest meteen weer afhaken met een spierblessure. Sindsdien zit hij in de lappenmand.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!