'Bale meldt zich in geboorteplaats in Wales om mogelijke terugkeer te bespreken'

22 juni om 15:54
Laatste update: 22 juni om 15:58

Gareth Bale is woensdag in Cardiff gespot om het over zijn volgende stap te hebben als professionele voetballer. De Welshman wordt al enige weken in verband gebracht met Cardiff City en dat lijkt zomaar te kunnen gebeuren. 

Dat schrijft Wales Online. Bale was woensdag aanwezig in zijn geboortestad en sprak met manager Steve Morison om de opties te bespreken. Bale arriveerde bij het trainingscentrum van Cardiff City om enkele fysieke tests te ondergaan en zijn aanwezigheid werd opgemerkt door spelers van de club, die aan hun eerste dag van de voorbereiding van het nieuwe seizoen begonnen. 

Het Welshe medium claimt dat Bale de komende dagen een besluit neemt over het komende seizoen. De voormalig sterspeler van Tottenham Hotspur en Real Madrid bereikte in mei voor het eerst in 64 jaar het WK met Wales en is net teruggekomen van een vakantie. Cardiff City gaat er momenteel niet van uit dat Bale daadwerkelijk komt, maar hoopt daar wel op. 

Bale speelde tussen 2013 en 2022 voor Real Madrid, maar vertrok via de achterdeur als een paria. Bale was de eerste seizoenen zeer succesvol met de club en scoorde bovendien in twee Champions League-finales. Uiteindelijk kreeg Bale het aan de stok met de achterban en directie van Madrid en eindigde zijn avontuur in Spanje minder positief.