Transfernieuws

'Transfervrije Bale kan na vertrek bij Real Madrid verrassende stap maken'

'Transfervrije Bale kan na vertrek bij Real Madrid verrassende stap maken'

06-06-2022 17:08 Laatste update: 09-06-2022 16:27
1

Gareth Bale heeft Real Madrid transfervrij verlaten en zou weleens een opmerkelijke overstap kunnen maken. BBC meldt dat Cardiff City hoopt op de komst van de linkspoot.

Bale brak door bij Tottenham en verdiende een toptransfer naar Real. De Welshman kan na al die jaren terugkeren naar zijn geboortestad en gaan voetballen bij Cardiff City. Het grootste struikelblok is het forse salaris wat Bale verdiende in Madrid. De gehele selectie van Cardiff verdiende afgelopen jaar minder dan Bale in zijn eentje deed.

BBC meldt dat er al contact is geweest tussen de club en kamp-Bale. De voorzitter Mehmet Dalman gaat snel het gesprek aan met de speler zelf en heeft goede hoop op een overeenkomst. Bale is inmiddels 32 jaar oud en moet in ieder geval tot het komende eindtoernooi fit blijven, naar verluidt is het WK het enige doel dat Bale nog heeft in zijn carrière als voetballer.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!