Nieuws

'Gerrard richt pijlen op Bale, Aston Villa ondervindt stevige concurrentie'

'Gerrard richt pijlen op Bale, Aston Villa ondervindt stevige concurrentie'

18-06-2022 10:30

Steven Gerrard heeft interesse in de komst van Gareth Bale, dat melden Britse media. De manager van Aston Villa kan wel rekenen op stevige concurrentie uit Engeland en Spanje.

The Guardian laat weten dat Aston Villa zich deze zomer nog wil versterken met de 32-jarige Bale. De Welshman beleefde een droomstart bij Real Madrid, maar belande vervolgens op een zijspoor. Nu zijn contract afloopt, kan hij op zoek naar een nieuwe werkgever. Naar verluidt kan de club uit Birmingham rekenen op stevige concurrentie van Newcastle United en Tottenham Hotspur.

Gerrard zet Aston Villa graag aan het werk. De Engelse manager liet zich eerder al positief uit over Bale. "Het is beschamend dat Bale geen kans krijg om op het veld afscheid te nemen", zei hij na de gewonnen Champions League-finale van Real tegen Liverpool. "Het is jammer dat hij niet de waardering krijgt die hij verdient. Als je ziet wat hij de club heeft gegeven over zo'n lange periode dan verdient hij meer dan hij nu krijgt. Zijn curriculum vitae bij Madrid spreekt voor zichzelf."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!