'Bandé kan weer naar België toe, maar Ajax verlangt een hogere vraagprijs'

17 juni 2022 om 08:39

Hassana Bandé kan terecht in België. De Burkinese voetballer, die in 2018 KV Mechelen voor Ajax verruilde, staat in de concrete belangstelling van K. Beerschot V.A. De Amsterdammers verlangen echter een hogere vraagprijs dan de Belgische club biedt. 

Dat meldt het Gazet van Antwerpen. Bandé arriveerde in 2018 in Amsterdam en destijds werd er acht miljoen euro betaald voor de Burkinees. De vleugelaanvaller raakte echter zwaargeblesseerd op verschillende momenten en kon daardoor nooit uit de verf komen bij Ajax. Na uitleenbeurten aan FC Thun en NK Istra keert de aanvaller binnenkort terug bij Jong Ajax, maar Beerschot is zeer geïnteresseerd in de 23-jarige speler. 

De Amsterdammers verlangen volgens het Vlaamse medium ongeveer 700 duizend euro en dat bedrag heeft Beerschot niet klaarliggen, dat wil blijven onderhandelen om de vleugelspeler naar België te halen. Bandé zelf heeft wel oren om naar België terug te keren, waar hij het ooit zo goed deed bij Mechelen. Bandé ligt tot 2023 vast bij Ajax.