Nieuws

'Overmars haalt voormalig eredivisionist (40) naar Antwerp als keeperstrainer'

'Overmars haalt voormalig eredivisionist (40) naar Antwerp als keeperstrainer'

16-06-2022 16:51

Royal Antwerp is voorlopig nog niet uitgewinkeld. Technisch directeur Marc Overmars heeft Sander Vanderbussche naar De Bosuil gehaald als nieuwe keeperstrainer. Vandenbussche kwam lange tijd uit in de Eredivisie. 

Dat weet het Gazet van Antwerpen te melden. De veertigjarige Vandenbussche speelde tussen 2004 en 2014 bij sc Heerenveen en zette pas in 2021 zijn spelerscarrière stop. Naast Heerenveen kwam de doelman ook uit voor Sparta, Club Brugge, Gent, Cercle Brugge en Blankenberge. De doelman werd ook opgeroepen voor het nationale elftal van België en keepte meerdere wedstrijden voor de Rode Duivels

Royal Antwerp lijkt grootse plannen te hebben voor het volgende seizoen. Na de aanstelling van Overmars werd Mark van Bommel naar de club gehaald als hoofdtrainer. Inmiddels is de Nederlandse enclave druk bezig om Vincent Janssen vast te leggen, die over moet komen van het Mexicaanse Monterrey. Vandenbussche was sinds 2021 actief als keepertrainer bij KMSK Deinze op het tweede niveau in België, maar lijkt dus snel een overstap te maken naar een topclub. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!