Nieuws

'Antwerp en FC Twente bereiken overeenstemming over 'regeling' voor Ulderink'

'Antwerp en FC Twente bereiken overeenstemming over 'regeling' voor Ulderink'

26 May - 16:43
0

Royal Antwerp FC maakte donderdag wereldkundig dat Mark van Bommel de nieuwe hoofdtrainer wordt van de club wordt, met Andries Ulderink als assistent. Om het zo ver te kunnen laten komen, is er een ‘regeling’ getroffen met FC Twente, de club waar Ulderink nog onder contract stond.

Het vertrek van Ulderink bij FC Twente ging niet van een leien dakje. De nummer vier van de Eredivise dacht eerst dat een verschil van inzicht de reden was van het inleveren van zijn contract, maar later bleek dat het om een aanbieding van Antwerp ging. Daar werd de verkeerde snaar mee geraakt, aangezien de trainer overeengekomen was tot een kosteloze ontbinding.

Hier kon FC Twente niet mee leven, waarna de twee kampen opnieuw om de tafel gingen. Uit berichtgeving van De Telegraaf blijkt dat Ulderink en Twente elkaar alsnog hebben kunnen vinden in een ‘regeling’. Hoe die ‘regeling’ precies is vormgegeven, is niet duidelijk.

Naast Ulderink is ook John Stegeman aangewezen als assistent van Van Bommel. Aan het trio wordt mogelijk nog een vierde Nederlander toegevoegd. Jürgen Dirckx, werkzaam bij PSV, moet van het trio een kwartet gaan maken. De Eindhovenaren verlangen alleen wel een transfersom voor de diensten van Dirckx. Tot een overeenstemming daarover is het nog niet gekomen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie