Hendriks blij om Feyenoord te verlaten: 'Samenkomst van mensen die iets willen'

8 juni om 21:02

Woensdag maakte FC Utrecht bekend met ingang van komend seizoen te beschikken over Ramon Hendriks. Het Feyenoord-talent wordt voor één jaar gehuurd en daarnaast hebben de Domstedelingen bij de onderhandelingen een optie tot koop bedongen. Volgens de verdediger is de keuze voor de subtopper de beste aangaande zijn eigen toekomst.

Al langere tijd gonsde het van de speculaties over een aanstaande transfer naar Utrecht. "Er waren best veel geruchten, dus het komt niet uit de lucht vallen", erkent Hendriks in gesprek met het clubkanaal van zijn nieuwe werkgever. "Maar dat neemt niet weg dat ik heel blij ben om hier te zijn."

"Utrecht wilde graag en ik wilde graag meer speeltijd", vervolgt Hendriks. "Zo kwamen we samen. Het is een mooie samenkomst van mensen die iets willen, dus daar ben ik heel blij mee. Ik ben een centrale verdediger die ook als linksback kan spelen. Ik ben heel snel, heb een goede sliding en veel opbouwende kwaliteiten. Dat wil ik hier graag laten zien", aldus de talentvolle mandekker.