Nieuws

'Hendriks staat voor overstap naar Utrecht, huurconstructie met optie tot koop'

'Hendriks staat voor overstap naar Utrecht, huurconstructie met optie tot koop'

26 May - 21:35
0

Feyenoord-verdediger Ramon Hendriks staat voor een overstap naar FC Utrecht. 1908.nl meldt dat de Domstedelingen dicht bij een akkoord met de Stadionclub zijn.

Het doorgaans goed geïnformeerde platform schrijft dat Hendriks naar FC Utrecht vertrekt. Volgens 1908.nl lonkt een huurovereenkomst met optie tot koop. De deal is heel erg dichtbij, want enkel de handtekening van de Feyenoord-verdediger en de presentatie zouden nog ontbreken.

Hendriks keerde afgelopen zomer terug bij Feyenoord, nadat hij één jaar op huurbasis voor NAC Breda uitkwam. De linkspoot kwam niet echt voor in de plannen van trainer Arne Slot. Hij zat voornamelijk bij de selectie als stand-in voor Tyrell Malacia en Marcos Senesi, maar het tweetal speelde dit seizoen bijna alle wedstrijden. De twintigjarige verdediger kwam dit seizoen slecht acht keer in actie in de Eredivisie.

In maart verlengde Hendriks zijn contract nog tot medio 2026 bij Feyenoord. Een paar maanden later ziet het ernaar uit dat hij in de thuiswedstrijd tegen FC Twente zijn laatste minuten heeft gemaakt in Rotterdamse dienst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie