Robertson hekelt slechte organisatie UEFA, weerlegt claim: 'Ik gaf hem dat ticket'

29-05-2022 09:25 Laatste update: 09:27

Andy Robertson wil niets horen van de reden die de UEFA heeft opgegeven voor de chaos rondom de Champions League-finale. De Europese voetbalbond gaf aan dat valse toegangskaarten de reden voor alle oponthoud en problemen.

De Liverpool-back gaf namelijk een ticket aan een vriend, die vervolgens het stadion niet inkwam. "Een hoop families zijn de dupe. De kaarten die ik weggeef worden vanuit de club geregeld. Eén van mijn vrienden kreeg zo'n kaart en die werd vervolgens verteld dat zijn kaartje niet legitiem was", zegt Robertson verbouwereerd. "Ik kan je verzekeren dat dit niet het geval was, aangezien het via mij ging."

"Daarna probeerde de politie traangas te gebruiken bij families. Het is duidelijk niet goed georganiseerd. Je moet wel enige vorm van sympathie hebben, aangezien het last minute op Parijs is gegooid (Rusland zou eerst de finale organiseren, red.). Het is een competitie van de UEFA en de grootste wedstrijd in de voetbalwereld en het zou beter georganiseerd moeten worden", besluit Robertson.